Veilig werken

Veilig Werken

 

Cybersafety & Preventie

 

Preventie is ontzettend belangrijk

Preventie is ontzettend belangrijk. Wie kent ze niet: De welbekende Phishingmails. Maar ook cyberaanvallen, gehackte servers en mailboxen zijn aan de orde van de dag. Je denkt misschien dat jouw data onbelangrijk zijn. Maar voor een crimineel is het een ware goudmijn aan informatie. Dat is waarom Utilis een palet aan beveiligingsopties heeft om jouw data veilig te stellen. 

 

 

 

 

Jouw veiligheid is onze topprioriteit

Jouw veiligheid is onze topprioriteit. Onder andere omdat door de Coronacrisis de cybercriminaliteit het afgelopen jaar is verdubbeld. Wist je dat het aantal cyberaanvallen met maar liefst 127% is gestegen in 2020? Misschien een goed moment om eens kritisch te kijken naar je beveiliging.

Cybercriminaliteit is overal

Cybercriminaliteit is overal. Hackers hebben het niet alleen voorzien op overheidsinstanties of grote bedrijven. Particulieren en MKB-ers zijn namelijk vaak een makkelijkere prooi voor kwaadwillende figuren.

 

 

 

 

 

Beveiliging op afstand

Beveiligen op afstand is een fantastische optie. Onze experts kijken mee in jullie systemen en zien meteen wanneer er potentiële dreiging is. Zonder dat jouw bedrijfsvoering in gevaar komt. Sterker nog: Je merkt er helemaal niks van. Wij updaten hardware en beveiligen met cutting edge software. Met MFA zorgen wij dat al jouw devices overal ter wereld beveiligd zijn. Dat geeft rust! 

Back-ups

Back-ups zijn onmisbaar. Natuurlijk is het zo dat je automatische back-ups hebt als je in de Cloud werkt. Maar deze back-ups zijn vaak lastig te beheren en lang niet altijd up-to-date. Daarom vinden veel ondernemers het een veilig idee als er een extra back-up is van het systeem zodat je in noodsituaties snel weer up and running te bent. Wij maken samen met jou een back-up plan zodat jouw gegevens altijd veilig zijn.  

Preventie

Preventie is het sleutelwoord. Steeds meer mensen werken met verschillende apparaten op verschillende locaties. Dat brengt risico’s met zich mee. Daarom trainen wij medewerkers op het gebied van online security. Want hoe werk ik veilig vanuit huis? Waaraan herken ik een foute email? Moet ik altijd MFA gebruiken? Op welke manier deel ik bestanden veilig met de juiste persoon? Wat moet ik doen als het toch fout gaat? Wij geven antwoord op alle vragen.