Training & Workshops

Slimmere medewerkers, hogere productiviteit!

IT begrijpelijker maken. Dat is onze missie!

IT begrijpelijker maken. Dat is onze missie. Want zie jij IT ook als iets ingewikkelds?  Of voelt het als iets waar je verstand van moet hebben om het te kunnen begrijpen? Misschien erger je je aan medewerkers die steeds dezelfde ‘domme’ vragen stellen en vastlopen tijdens het werk? Hoe je het ook wendt of keert, gebrek aan kennis kost ontzettend veel tijd en geld!

Uit onderzoek is gebleken dat 8% van de werktijd verloren gaat aan IT-problemen. En dat 60% van die probemen te wijten is aan gebrek aan kennis.

Bij Utilis investeren wij in IT die vóór je werkt en niet tegen je. Daarom geloven wij in de kracht van training.  En in de kracht van jouw mensen. Want IT werkt pas als je weet hoe het werkt!

 

 

 

 

Training

Wij verzorgen zowel online als offline training. Dat is niet alleen een service voor onze klanten, maar voor iedereen die interesse heeft. Want hoe fijn is het als je niet alleen goed bent in wat je doet, maar ook weet hoe je veilig werkt met de nieuwste software. Daarom gaan wij binnenkort een aantal leuke online trainingen opnemen die je gratis kan volgen. Over veilig thuiswerken, over Microsoft 365, SharePoint en nog veel meer! Wij houden je graag op de hoogte!

Blog

Wij houden van ons vak. Net als jij. We praten erover en we dromen erover. Maar we schrijven ook! Daarom publiceren wij leuke en vooral leerzame blogs over de actualiteit in de IT. Maar ook over soft- en hardware en persoonlijke ontwikkeling. Daarnaast besteden wij aandacht aan cybersecurity en veilig thuiswerken. Teveel om op te noemen eigenlijk. Schrijf je hieronder in op ons Blog en lees je slim!

 

Nieuwsbrief

Wil je niks missen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief. Microsoft voegt steeds nieuwe features toe aan Microsoft 365. Wij volgen alle ontwikkelingen op de voet en houden alles voor je in de gaten. Zo ben jij als eerste op de hoogte van de nieuwste snufjes. Hebben wij een nieuw product of dienst? Of een speciale aanbieding? Dan ben jij de eerste die het hoort als je je inschrijft op onze nieuwsbrief!