Training & WorkShops

Slimmere medewerkers, hogere productiviteit

Onze missie is om IT makkelijk maken.

Onze missie is om IT makkelijk te maken. Uit onderzoek is gebleken dat maar liefst 6% van alle kostbare werktijd verloren gaat aan IT-problemen. En dat meer dan 60% van die problemen wordt veroorzaakt door gebrek aan kennis en ervaring van medewerkers. Jouw medewerkers dus.

In tegenstelling tot veel van onze collega’s zien wij onze kennis en kunde niet als een verdienmodel. Wij geloven  in onze missie om bedrijven te laten groeien, net zoals wij. En groeien doe je onder andere door slim IT-beheer.

Daarom investeren wij bij Utilis in IT die voor je werkt en niet tegen je. Daarom geloven wij in de kracht van motivatie en training. Zowel online als offline. En in de kracht van jouw mensen. Want hey, die werken niet voor niks bij je! En geloof ons nou maar: IT werkt pas als je weet hoe het werkt!

Training

Wij verzorgen zowel online als offline training. Dat is niet alleen een service voor onze klanten, maar voor iedereen die interesse heeft. Want hoe fijn is het als je niet alleen goed bent in wat je doet, maar ook weet hoe je goed en veilig werkt. Daarom geven wij training. Over veilig thuiswerken, over Microsoft 365, SharePoint en nog veel meer! 

Blog

Wij houden van ons vak. Net als jij. We praten erover en we dromen erover. Maar we schrijven ook! Daarom publiceren wij leuke en vooral leerzame blogs over de actualiteit in de IT. Maar ook over soft- en hardware en persoonlijke ontwikkeling.  Schrijf je hieronder in op ons Blog en lees je slim!

 

Nieuwsbrief

Wil je niks missen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief. Microsoft voegt steeds nieuwe features toe aan Microsoft 365. Wij volgen alle ontwikkelingen op de voet en houden alles voor je in de gaten. Zo ben jij de eerste die het hoort als je je inschrijft op onze nieuwsbrief! 

Share This