Communicatie

Verbinding is waar IT om draait

Ver weg of dichtbij. Blijf altijd met elkaar verbonden. 

Ver weg of dichtbij: Blijf altijd met elkaar verbonden. Als ondernemer weet je dat goede communicatie de sleutel is tot succes. Of je nu via Teams, een vaste telefoonlijn of je mobiel wil bellen. Wat je ook kiest, wij denken met je mee om de communicatielijnen kort en strak te houden. Utilis heeft samen met haar partners alles in huis om jouw bedrijfsvoering en communicatie te laten excelleren!

Hardware

Daarnaast kijken wij altijd of alle hardware nog up to date is, en of je internetverbinding voldoende capaciteit heeft. Op die manier is er geen ruis op de lijn en kan je vertrouwen op razendsnelle verbindingen.

 

 

 

Telefonie

Goede communicatie is de basis van je bedrijfsvoering. Maar welke vorm van telefonie past het beste bij jow bedrijf? Wij denken met je mee en geven advies. Heb je zakelijke telefoonummers nodig? Wil je bellen met Teams? Wij regelen contracten, licenties, telefoons en SIM-kaarten. Via onze partners kunnen wij mooie kortingen regelen. Zo besparen we niet alleen geld, maar ook een heleboel administratieve rompslomp.

Hardware

Kan jij ook rustig heen en weer lopen naar de koffieautomaat terwijl je computer opstart? Een groot deel van de IT-problemen heeft te maken met verouderde hardware. Vervangen van oude hardware lijkt een hele investering, maar het tegendeel is waar: Goede hardware verdient zichzelf in een paar maanden terug in tijdswinst. En het is een mooi gebaar naar je medewerker! 

 

Netwerk

Een goed netwerk is de basis. Want goed IT-beheer is de weg naar een productieve en vlotte bedrijfsvoering. Maar de kwaliteit van de weg bepaalt hoe snel je op je bestemming bent. Daarom zijn een goed netwerk en een snelle verbinding van cruciaal belang voor jouw bedrijf. Wij komen graag bij je op locatie om je huidige netwerk te analyseren en te verbeteren waar nodig. Zo kan jij meedraaien in de top van je business!