Het  nieuwe werken

Ervaar meer vrijheid met werken in de Cloud.

Het nieuwe werken: Ben jij er klaar voor?

Het nieuwe werken: Ben jij er klaar voor? Het was al een trend die door de Corona-crisis in een stroomversnelling is geraakt. Hybride werken. met andere woorden: Werken waar en wanneer je maar wil op elk device. Maar hoe is dat bij jou gegaan? Werk jij al in de Cloud? Is jouw bedrijf echt klaar voor het nieuwe werken?

Waarschijnlijk heb je inmiddels de juiste software laten installeren en vergaderen jij en je collega’s braaf met Teams. Maar je kan zoveel meer met Microsoft 365! Daarom merken wij in de praktijk dat er veel behoefte is aan training en ondersteuning.

Want hoe richt je je SharePoint-omgeving efficient in? En weet iedereen hoe alle features echt werken? Misschien stuurt iedereen nog steeds overbodige mailtjes heen en weer?  Bij ons kan je rekenen op hulp bij het inrichten van je SharePoint omgeving. Daarnaast geven wij online en offline workshops en training. Tel daarbij onze maandelijkse rapportage waarin je in 1 oogopslag ziet waar jouw medewerkers tegenaanlopen. Met als gevolg dat jouw IT elke maand weer een stukje beter wordt!

10 voordelen van werken in de Cloud

√   Werken waar en wanneer je wil

√   Hogere productiviteit

√   Synchronisatie met al jouw devices

√   Snellere service, blijere klanten

   Real time samenwerken in hetzelfde bestand

   Betere communicatie met Teams

√   Betere beveiliging en back-ups van bestanden

√   Flexibele licenties. Zo betaal je nooit teveel 

√   Individueel werkplekbeheer

√   Perfect agendabeheer

Gratis onboarding

Wil jij dit jaar nog profiteren van alle voordelen die het nieuwe werken biedt zonder kosten? Als Microsoft Partner leveren wij alle producten en diensten die Microsoft aanbiedt. En voor de rest van 2021 geen kosten voor:

√   Het inrichten van jouw SharePoint-omgeving

√   Het aanmaken van alle emailadressen 

√   Training en workshops voor medewerkers

√   Advies en installatie van nieuwe hardware

   Installatie van alle software

√   Exporteren van alle data naar de cloud

 

Training

Wij geloven in de kracht van training en workshops. Daarin maken wij het verschil met onze collega’s. Want goede onboarding is de sleutel tot succes. Daarom verzorgen wij bij nieuwe klanten kosteloos trainingen en workshops. Maar ook als je nog geen klant bent komen wij ook graag bij je langs! Vanaf 1 september gaan we live met elke maand een webinar over actuele IT-gerelateerde onderwerpen. 

Hallo updates!

Hallo updates! Microsoft 365 wordt continu voorzien van verbeteringen en nieuwe functies. Wij volgen alle ontwikkelingen op de voet. Daarna vertellen wij jou als eerste hoe jij je voordeel kan doen met nieuwe features. Op die manier houden wij je medewerkers up-to-date en worden ze met de dag handiger met Office 365. Deze updates ontvang je in een wekelijkse nieuwsbrief. Ook als je nog geen klant bent!

 

SharePoint setup

Maak van je Cloud geen stapelwolk! De indeling van je SharePoint-omgeving is de basis van je bedrijf! Als je begint met een rommelige indeling gaat het vaak van kwaad tot erger. Bij Utilis zorgen wij niet alleen voor de juiste training en uitleg, maar ook voor een logische indeling van je online werkomgeving. Omdat je wil dat alleen de juiste personen bij de juiste informatie kunnen. 

Follow us on social media

Or a visit!

Share This