Flexibel werken in de Cloud

Maak van het nieuwe werken het nieuwe leven!

Het nieuwe werken, wat houdt dat eigenlijk in?

Het nieuwe werken. Wat is dat eigenlijk? Het is het een trend die door de Coronacrisis in een stroomversnelling is geraakt: Werken waar en wanneer je maar wil op elk device. Maar hoe is het bij jou gegaan? Werk jij al in de Cloud met de nieuwste software, zoals Microsoft 365? Want hybride werken is tegenwoordig de norm en flexibiliteit is belangrijker dan ooit. Daarom moet je als ondernemer snel inspelen op veranderingen. Wij zijn Microsoft-partner, en daarom levert Utilis alle licenties en producten die Microsoft aanbiedt.

 

 

 

 

 

 

Maar wij gaan graag voor jou graag een stapje verder. Wij adviseren je over de juiste software en welk serviceniveau bij jouw bedrijf past. Daarnaast helpen wij je met het inrichten van SharePoint, het trainen van medewerkers. Uiteraard blijven je updaten over alle nieuwe features!  Zo maken wij van het nieuwe werken het nieuwe excelleren

 

 

 

 

 

Wist je trouwens  dat wij geen onboardingkosten rekenen?

Wist je dat wij geen onboardingskosten rekenen als je overstapt naar de diensten van Utilis? Binnen een week leveren wij alle werkplekken aan, richten wij je online en offline omgevig in en zorgen wij voor een volledig functionerende cloud!

Training

Wij geloven in de kracht van training en workshops. Daarin maken wij het verschil met onze collega’s. Want goede onboarding is de sleutel tot succes. Daarom verzorgen wij bij nieuwe klanten kosteloos trainingen en workshops. Maar ook als je nog geen klant bent komen wij ook graag bij je langs! Vanaf 1 september gaan we live met elke maand een webinar over actuele IT-gerelateerde onderwerpen. 

Hallo updates!

Hallo updates! Microsoft 365 wordt continu voorzien van verbeteringen en nieuwe functies. Wij volgen alle ontwikkelingen op de voet. Daarna vertellen wij jou als eerste hoe jij je voordeel kan doen met nieuwe features. Op die manier houden wij je medewerkers up-to-date en worden ze met de dag handiger met Office 365. Deze updates ontvang je in een wekelijkse nieuwsbrief. Ook als je nog geen klant bent!

 

SharePoint setup

Wij zorgen voor een perfecte SharePoint setup. Maak van je Cloud geen stapelwolk! De indeling van je SharePoint-omgeving is de basis van je bedrijf! Als je begint met een rommelige indeling gaat het vaak van kwaad tot erger. Bij Utilis zorgen wij niet alleen voor de juiste training en uitleg, maar ook voor een logische indeling van je online werkomgeving. Omdat je wil dat de juiste personen bij de juiste informatie kunnen. Daarom zorgen wij samen dat alle processen verlopen zoals jij dat wil!