Veilig Werken

Cybersecurity & Preventie

Hoe veilig is jouw systeem eigenlijk?

Hoe veilig is jouw systeem eigenlijk? Je hoeft de krant maar open te slaan of je favoriete nieuwssite even aan te klikken: Je leest bijna dagelijks over hacks, datalekken en vijandige overnames. Wist je dat cybercriminaliteit sinds de coronacrisis meer dan verdubbeld is?

En nee, dat beperkt zich niet alleen tot overheidsinstanties of machtige multinationals. Steeds vaker en steeds meer verleggen cybercriminelen de aandacht naar het MKB. Data die voor jou misschien onbelangrijk lijken, zijn voor een cybercrimineel een ware goedmijn. Denk aan persoonsgegevens, BSN-nummers, klantgegevens en rekeningnummers. Bij Utilis geloven wij dat voorkomen beter is dan genezen. Daarom:

√   Adviseren en installeren wij gratis MFA 

√   Trainen wij jouw personeel 

√   Zorgen wij voor een goede back-up

√   Voeren wij automatisch alle updates uit

   Beveiligen wij jouw systeem op afstand

   Beveiligen wij alle gewenste devices

√   Werken wij alleen met 365 Business Premium

√   Bloggen wij regelmatig over dit onderwerp

√   Komen wij graag langs voor advies

√   Richten wij jouw SharePoint waterdicht in

Vijf security tips voor een veilig 2020

” Jouw veiligheid is onze topprioriteit. Daarom trainen wij jouw medewerkers om alert te zijn op dreigingen”

Beveiliging

Beveiligen op afstand is een fantastische optie. Onze experts kijken mee in jullie systemen en zien meteen wanneer er potentiële dreiging is. Zonder dat jouw bedrijfsvoering in gevaar komt. Sterker nog: Je merkt er helemaal niks van. Wij updaten hardware en beveiligen met cutting edge software. Dat geeft rust! 

Back-ups

Back-ups zijn onmisbaar. Natuurlijk maakt Microsoft automatisch back-ups, Maar deze back-ups zijn vaak lastig te beheren en lang niet altijd up-to-date. Daarom is het een veilig idee als er een extra back-up is van het systeem zodat je in noodsituaties snel weer up and running te bent. Wij maken samen met jou een back-up plan zodat jouw gegevens altijd veilig zijn.  

Preventie

Preventie. Steeds meer mensen werken met verschillende apparaten op verschillende locaties. Dat brengt risico’s met zich mee. Daarom trainen wij medewerkers op het gebied van online security. Want hoe werk ik veilig vanuit huis? Waaraan herken ik een foute email? Moet ik altijd MFA gebruiken? Wat moet ik doen als het toch fout gaat? Wij geven antwoord op alle vragen. 

Follow us on social media

Or a visit!

Share This