Beheer en support

De beste ICT`er is de ICT`er die je nooit ziet
Het inrichten van de ICT in een bedrijf is slechts de eerste stap. Eigenlijk begint het dan pas. Om een systeem blijvend goed te laten functioneren zijn beheer en support cruciaal. Bij Utilis houden we op afstand de systemen van onze klanten in de gaten. Dat gaat door middel van een monitoringsysteem. Op het moment dat er een probleem of een storing wordt gedetecteerd, krijgen wij automatisch een bericht en gaan we direct aan de gang. We kunnen bijvoorbeeld zien dat het geheugen van een PC vol dreigt te raken. Of dat er een virus is gedetecteerd. Door aan de hand van dergelijke rapporten te adviseren kun je als bedrijf een probleem oplossen voordat het echt vervelend wordt. Dat is enorm belangrijk voor de continuïteit van je werk.
Bij de meeste problemen heeft de gebruiker van de PC niet eens door dat er iets bij hem aan de hand is. We nemen alleen contact op als dat nodig is. Voor het beheren maken we gebruik van Industry Standard software.

Als klein bedrijf zijn we graag persoonlijk betrokken. We houden regelmatig contact. Zowel telefonisch als persoonlijk op de werkvloer. Op die manier kunnen we onze technische informatie bundelen met onze kennis van het bedrijf. Zo hebben we een beter idee hoe fouten ontstaan en hoe die in de toekomst voorkomen kunnen worden.

Als klant is het overdragen van het beheer van je ICT inrichting heel fijn. Veel kleinere ondernemingen hebben geen eigen ICT beheerder. Je kunt dit proberen op te lossen door het er deels bij te doen, maar dan wordt het nooit zo goed als wanneer je het volledig uitbesteed. Als Utilis nemen wij jarenlange ervaring mee en bieden we een volledige verzorging. Zowel van de beveiliging, het beheer van accounts (in de cloud), het up-to-date van de ICT inrichting en het bieden van persoonlijke ondersteuning en advies.