Dag zomer!

De zomervakantie loopt alweer bijna op zijn einde. Buiten lijkt het wel herfst. Je uitgepakte koffers wachten geduldig op de wintersport en het lekkere bruine kleurtje dat je zorgvuldig had opgebouwd begint al langzaam te verdwijnen. De kids gaan weer naar school en jij zit straks ook weer braaf achter je bureau. Verlang je nu alweer terug naar je heerlijke vakantie?

Of sta je net als wij in de startblokken om de laatste maanden van het jaar een Verstappen-achtige inhaalrace te maken? De vlag is omlaag, de motoren brullen. Wij zijn er klaar voor!  Jij ook? 

Het nieuwe werken: hoe soepel gaat het?

De pandemie heeft onze manier van werken in een razend tempo veranderd. Maar is dat voor sommigen niet een beetje te snel gegaan? Wij merken dagelijks dat lang niet iedereen het maximale uit Teams, SharePoint en andere mooie features haalt die Microsoft 365 te bieden heeft. Dingen die je leven op kantoor (en thuis natuurlijk) zoveel sneller, leuker en makkelijker maken! 

Cybercriminaliteit  is verdubbeld

Daarnaast heeft dat nare virus nog een vervelend bijverschijnsel: Mensen die het niet al te nauw nemen met de wet hebben hun activiteiten massaal naar het Wereldwijde Web verhuisd. Je hoeft de krant maar open te slaan en de cyberaanvallen vliegen je letterlijk om de oren. Zie ook mijn vorige blog over veilig werken. 

Training & workshops

Voor ons dus reden genoeg om deze nazomer al te beginnen met het trainen en coachen van onze klanten. Wij maken zelfs de grootste digibeet vaardig op het gebied van veilig werken, Teams en agendabeheer in Outlook. Ook voor het management valt er genoeg te leren. Want hoe richt je jouw perfecte SharePoint-omgeving in? Hoe zorg je voor de juiste werkstructuur en toegankelijkheid? Zomaar een greep uit de onderwerpen die aan bod zullen komen.

IT begrijpelijk maken voor iedereen, dat is onze missie

Veel mensen vinden IT-ers nerds en computers saai. Voor die mensen kan ik alleen maar zeggen: Klopt. Allebei. Zie IT dan maar als de Belastingdienst: Leuker kunnen we het niet maken, wel makkelijker. En dat is precies waar IT voor bedoeld is. Onze uitdaging is dan ook niet om IT leuk, maar begrijpelijk voor iedereen te maken. Want IT kan pas voor je werken als je weet hoe het werkt. Zo simpel is het.

Gratis training. Ook voor niet klanten.

Weet je wat het mooie is? Wij hebben de komende maanden nog een paar plekken vrij in onze agenda en komen graag bij jou langs om jouw medewerkers of collega’s een leuke, leerzame en vooral: gratis training te geven. Dus ook als je (nog) geen klant bent. En ook als je bedrijf in Klazienaveen ligt. 

Pakken dus die kans.

Wij zeggen altijd: save the best for last. De zomer is misschien bijna voorbij, maar het najaar biedt nieuwe kansen. Tijd om die kansen met beide, of in elk geval met één hand te grijpen. Die andere hand krijg je van ons.  

 Inschrijven kan tot en met 30 september op onze vernieuwde website

 

Share This